Clubkas campagne

Rabobank Noordenveld West Groningen organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en K.V. Sparta doet mee!

Van donderdag 8 t/m donderdag 22 februari 2018 kunnen leden van Rabobank Noordenveld West Groningen hun stem uitbrengen

op hun favoriete clubs tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Laat jouw stem horen en steun onze club!

Wil je ook stemmen op onze club? Check of je lid bent van Rabobank Noordenveld West Groningen via Rabo Internetbankieren

bij ‘Mijn gegevens’. Ben je nog geen lid van Rabobank Noordenveld West Groningen? Vraag snel het lidmaatschap aan

via www.rabobank.nl/nwg onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’ en stem op K.V. Sparta.

Ben je lid van Rabobank Noordenveld West Groningen? Het zou fijn zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen

hun stem geven aan K.V. Sparta tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je
op www.rabobank.nl/nwg