Conceptindeling veldseizoen voorjaar 2018 bekend

Afgelopen week publiceerde het KNKV de conceptindeling voor het veldseizoen voorjaar 2018. Sparta 1 en Sparta 2 zullen hun competitie hervatten met de returnwedstrijden.

Sparta 1 zal de returns spelen tegen Noodenveld (Roden), Quick’21 (Oudega), HHV (Hollandscheveld), Vlug & Vaardig (Garyp), Harich (Harich), ROG (Groningen) en De Granaet (Dokkum). Sparta 1 bezet de een-na-laatste plaats en zal alle zeilen bij moeten zetten op handhaving in de Tweede Klasse. Sparta 2 zal de returns spelen tegen alle tweede teams, Sparta 2 bekleedt op dit moment de 5e plek met zes punten.

Sparta 3 zal in het voorjaar twee derby’s spelen, namelijk tegen Noordenveld 4 (Roden) en NKC (N) 1 (Marum). Om de poule compleet te maken wordt er ook gespeeld tegen DTS (S) 3 (Surhuizum).

Combi B1 zal naar Friesland afreizen om het daar op te nemen tegen Altijd Kwiek B1 (De Veenhoop), VZK/Donkerbroek B1 (Haule) en Drachten/Van der Wiel B2 (Drachten).

Combi B2 zal net als de B1 afreizen naar Friesland. Zij spelen tegen het combiteam Leonidas/Forward/De Hoeve B2 (Noordwolde), Udiros B2 (Nieuwehorne) en DIO B1 (Oosterwolde).

Combi B3 zal het dit voorjaar opnemen tegen Noordenveld B2 (Roden), DWA/Argo B2 (Winsum) en Ritola B1 (Zuidlaren).

Combi C1 zal proberen om voor de derde keer op rij kampioen te worden. Er moet gespeeld worden tegen DWA/Argo C1 (Winsum), Noordenveld C1 (Roden) en Ritola C1 (Zuidlaren).

Combi C2 gaat op het veld proberen wedstrijden te winnen van Noordenveld C2 (Roden), DWA/Argo C2 (Winsum) en Zunobri C1 (Zuidhorn).

Sparta D1 zal als 8-tal spelen tegen LDODK/Rinsma Modeplein D3 (Gorredijk), Harkema D1 (Harkema) en Wordt Kwiek D2 (Jubbega).

Sparta E1 zal op het veld spelen tegen AVO E1 (Assen), HHV E1 (Hollandscheveld) en Spes (E) E1 (Eexterveen).

Sparta E2 neemt het op tegen AVO E2 (Assen), DES (N) E1 (Norg) en Oerterp/VKC E1 (Ureterp).

Sparta F1 zal voor het eerst aantreden op het veld. Er zal gespeeld worden tegen It Fean F1 (Surhuisterveen), Vlug & Vaardig (G) F2 (Garyp) en Nic./Hoogkerk F3 (Groningen).

Zodra de indeling definitief is laten wij dit natuurlijk aan jullie weten.