Mark Nijenhuis nieuwe trainer Sparta

Na het wegvallen van Leo van der Lei heeft de Technische Commissie van Sparta Mark Nijenhuis bereid gevonden om de opengevallen vacature in te vullen. Nijenhuis, oud-speler van de Zevenhuisters, gaat per 1 januari als interim-trainer aan de slag en zal het resterende seizoen vol maken.

‘’Ik heb erg veel zin in deze uitdaging.’’ reageert Nijenhuis. Voor de 28-jarige Zevenhuister is het zijn eerste klus als trainer, maar het avontuur wordt met beide handen aangegrepen. Technische Commissie en Bestuur zijn tevreden met het aanstellen van Mark en hopen op een prettige samenwerking.