Leo van der Lei stopt bij Kv Sparta

Een aantal weken geleden konden wij jullie nog melden dat Leo van der Lei zijn contract met een jaar had verlengd. Echter hebben er in de tussentijd een aantal verandering plaatsgevonden op Leo zijn werk. Leo gaat per direct een nieuwe functie bekleden waarbij de combinatie met het trainerschap van de selectie helaas niet valt te combineren. Leo zal dan ook met ingang van 1 januari 2018 stoppen als trainer/coach bij Kv Sparta.

Ook via deze weg willen wij Leo bedanken voor zijn inzet en gedrevenheid tijdens zijn periode van 1,5 jaar als hoofdcoach. Wij wensen Leo veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.

De TC is op dit moment druk bezig om aan de opengevallen functie op korte termijn invulling te geven. Zodra hier meer duidelijk over is zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen.