Leo van der Lei stopt bij Kv Sparta

Een aantal weken geleden konden wij jullie nog melden dat Leo van der Lei zijn contract met een jaar had verlengd. Echter hebben er in de tussentijd een aantal verandering plaatsgevonden op Leo zijn werk. Leo gaat per direct een nieuwe functie bekleden waarbij de combinatie met het trainerschap van de selectie helaas niet valt te combineren. Leo zal dan ook met ingang van 1 januari 2018 stoppen als trainer/coach bij Kv Sparta.

Ook via deze weg willen wij Leo bedanken voor zijn inzet en gedrevenheid tijdens zijn periode van 1,5 jaar als hoofdcoach. Wij wensen Leo veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.

De TC is op dit moment druk bezig om aan de opengevallen functie op korte termijn invulling te geven. Zodra hier meer duidelijk over is zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen. 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!