Groningen U13 oefent tegen Combi C1

Woensdag 29 november oefende Groningen U13 met ónze Rozemarijn, Rubin en Nathan tegen Combi C1. Na de moeizame Pre-Challenge in Stiens, een maand geleden, en een aantal trainingen verder stond vandaag de eerste oefenwedstrijd op het programma. Leuk, want het is tegen ons eigen combiteam. Maar ook spannend, want de meeste meiden zijn zeker wel een kop groter.

Anne opent de score namens Combi C1, maar niet veel later weet Rozemarijn via een kansje de stand weer gelijk te trekken. Combi C1 heeft veel reboundend overwicht en kan een aantal keer achter elkaar schieten. Iris weet via een uitstarter achter de korf en een afstander de stand op 1-3 te zetten in het voordeel van het combiteam. Daarna scoort Mila twee keer met een doorloopbal. Het eerste kwartier is om, Rozemarijn en Rubin gaan naar de kant en Nathan komt in het veld.


De jonge Groningers doen het goed en weten via een mooi uitgespeelde kans de 2-5 te scoren. Combi C1 weet weer twee doorloopballen te scoren via Lara en Mirthe. Maar ook onze talenten, spelend in het groen, creëren meerdere kansen en vanuit een goede aangeef van Nathan wordt het 3-7. Lara maakt de 3-8 namens Combi C1 en Madelon, na goed uitverdedigen, de 3-9. Weer is er een kwartier om.

Met nog vijftien minuten te gaan staan Rozemarijn en Rubin in een vak en houden zij, samen met hun teamgenoten, Combi C1 van het scoren af, maar hebben zij zelf grote moeite met de lange dames. Na 7,5 minuut is het wisselen en komt Nathan nog een keer het veld in. Maar het scoren lukt niet meer. Combi C1 vindt nog een keer de korf en door dat kansje van Carlijn wordt het 3-10!

Weer een heleboel gezien en geleerd, Groningen U13 komt er wel. Wordt vervolgd…

Bekijk hier een sfeerimpressie

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!