Sparta maakt het zichzelf lastig

Afgelopen zaterdag speelde Zoutman-formatie, in de eerste wedstrijd van 2020, tegen Westergo uit Bolsward. Sparta opende sterk en stond vlot op een 5-0 voorsprong. Daarna scoorden de gasten, spelend in het geel, drie afstandsschoten op rij. De rest van de eerste helft werd er om en om gescoord en werd er bij 10-6 gerust.

In de rust was het zaak rustig door te gaan en de juiste afspraken te maken en deze dan ook na te komen. Na rust was het wederom Sparta dat de score opende, maar Sparta kon niet doordrukken. Er werden verkeerde keuzes gemaakt en Westergo kwam langzaam dichterbij. De Friezen kwamen zelfs twee keer op voorsprong (14-15 en 15-16). Gelukkig stonden de sterkhouders bij Sparta op dat moment op en werd de achterstond omgebogen in een 18-16 voorsprong. Het werd nog even spannend nadat Westergo een strafworp benutte, maar daarna vloot scheidsrechter Kortstra af en bleven de punten in Leek.

Zaterdag 18 januari speelt Sparta wederom een thuiswedstrijd. DTL uit Hantum komt dan op bezoek in de Rodenburghal. Deze wedstrijd start om 20.00 uur!
 
 
 

Fijne feestdagen

Het einde van het jaar is zicht en de feestdagen staan weer voor de deur! 2019 is een mooi jaar om op terug te kijken en 2020 is voor Kv Sparta een bijzonder jaar om naar vooruit te kijken.

We mogen met een tevreden en goed gevoel terugkijken op 2019. Op sportief gebied hebben we mooie successen mogen vieren en hebben we er gezamenlijk wederom een geslaagd jaar van gemaakt. Daarnaast zijn er op diverse gebieden weer stappen gemaakt waar we met een goed gevoel op terugkijken en waar we in 2020 weer vol goede moed mee verder gaan. Als bestuur willen we dan ook alle leden, vrijwilligers en sponsoren bedanken die het afgelopen jaar, op wat voor manier dan ook, hebben klaar gestaan voor onze vereniging. Ook dit jaar zetten we onze trainers, scheidsrechters en beoordelaar met een mooi kerstpakket in het zonnetje.

Komend jaar is een bijzonder jaar voor Kv Sparta. Onze vereniging bestaat namelijk 100 jaar! De jubileumcommissie is al tijden druk bezig om van deze mijlpaal een onvergetelijk feest te maken. Als bestuur kijken we dan ook uit naar het nieuwe jaar om samen de volgende stappen binnen onze vereniging voort te zetten. Eerst gaan we genieten van de feestdagen. Als bestuur wensen we dan ook alle leden, vrijwilligers en betrokkenen van Kv Sparta mooie kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Namens,

Bestuur Kv Sparta

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!