Zaalcompetitie 2019-2020 bekend

De zaalcompetitie 2018-2019 is net afgesloten, maar ben je nu al benieuwd wat de indelingen voor volgend seizoen zijn De indeling voor de zaalcompetitie 2019-2020 is vandaag door de KNKV gepubliceerd. Sparta 1 en Sparta 2 zullen ook volgend zaalseizoen uitkomen in het wedstrijdkorfbal en spelen tegen de volgende tegenstanders.

Sparta 1 zal uitkomen in de Derde Klasse C samen met NQL (Rinsumageest), Spannum (Spannum), Pallas ’08 (Leeuwarden), Westergo (Bolsward), DTL (Hantum), TFS (Drachtstercompagnie) en WWC (Mantgum)

Sparta 2 komt uit in de Reserve Derde Klasse C en moet het daarin opnemen tegen De Waterpoort 2 (Sneek), Udiros 2 (Nieuwehorne), Pallas ’08 2 (Leeuwarden), De Parabool 4 (Groningen), Flamingo’s 3 (Buitenpost), TFS 2 (Drachtstercompagnie) en WWC 2 (Mantgum).