Hervatten seniorentrainingen

Aan alle spelende senioren van Sparta,

Onder strenge voorwaarden mogen ook de senioren weer een balletje gooien. In de bijlage treffen jullie het protocol. Het RIVM en KNKV hebben in hun richtlijnen staan dat er maximaal 16 spelers op een veld van 24x44 mogen. Hierdoor zijn bestuur en TC genoodzaakt eerst alleen de selectie te laten trainen. Het is daarom ook wenselijk dat spelers zich tijdig afmelden bij Moric, zodat Moric eventueel spelers van het derde die daar behoefte aan hebben of ??losse spelers?? kan vragen om mee te trainen. Let op! Je dient hiervoor wel lid van Sparta te zijn. Hiervoor kun je je aanmelden bij Moric.

Namens bestuur en TC.

Download of bekijk hier de KV Sparta richtlijnen voor senioren.

Hervatten jeugdtraining protocol

Aan alle jeugdleden en ouders van jeugdleden,

In de bijlage treffen jullie het protocol jeugdtrainingen COVID-19 van Kv Sparta. Bestuur en TC zijn blij dat de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar in ieder geval hervat mogen worden, zij het niet met strikte voorwaarden (lees deze goed door en deel dit met de spelers!).

De trainingstijden variëren daarom ook ten opzichte van de huidige veldtrainingstijden. Omdat ons kunstgrasveld momenteel ook in de fase van vervangen zit beschikken we over weinig ruimte, maar zien wij toch mogelijkheden om training te geven.

In overleg met besturen en TC van Rodenburg en OWK is besloten om zo weinig mogelijk te reizen en eigen leden op eigen complex te laten trainen en niet in combi-verband. Wij hopen op jullie begrip hier voor. Vragen hierover kun je stellen aan bestuurs— of TC-leden van Sparta.

De combiteams zullen training krijgen van Bouke. Hij zal de A - B - C spelers een leerzame 1,5 meter training geven. Voor deze groep maakt Bouke z.s.m. een groepsapp.

De overige spelers melden zich af bij hun eigen trainer(s)! In verband met Dorien haar zwangerschap zal zij geen trainingen verzorgen. Hier hebben bestuur en TC alle begrip voor.

We gaan proberen op 11 mei te starten. De activiteiten zijn ingediend bij de Gemeente Westerkwartier, maar we zijn nog even afhankelijk van een aantal factoren rondom ons complex. Van je trainer hoor je uiterlijk zondag (A-B-C) of woensdag (D-E-F) of de training volgende week start.

Mochten jullie na aanleiding van dit protocol nog vragen hebben dan kun je terecht bij iemand van het bestuur of de TC. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnnen trainen meld je dan af bij je trainer!

Bestuur en TC

Download of bekijk hier de KV Sparta richtlijnen

Steun KV Sparta!!

Hallo allemaal,

Via Korfbal.nl bereikte ons het volgende bericht om je club te steunen:

ERIMA en Korfbaltotaal hebben in samenwerking met het KNKV sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen.
Als zij het speciaal ontwikkelde sportshirt - inclusief verenigingslogo naar keuze - bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan de vereniging naar keuze.
De #stayfit-shirts kosten € 17,95 euro.

“Het is mooi om te zien dat onze partners ERIMA en Korfbaltotaal zich het lot van onze verenigingen aantrekken en zich belangeloos inzetten voor deze actie door tegen kostprijs hun producten en diensten in te zetten. Op deze manier hopen we met elkaar de verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven”, aldus Bibi Terlouw (Marketing KNKV)

Een groot deel van de selectieleden werd enthousiast en het idee ontstond om de shirts naar keuze met het “KV Sparta
100 jaar” logo te bedrukken en hiermee de club te steunen!

Er zijn verschillende shirts (zie bijlage):
- Uniseks - zwart, ook in kindermaten vanaf 116
- Uniseks - blauw, ook in kindermaten vanaf 116
- Dames - zwart
- Dames - blauw

Mocht je dit nu ook leuk lijken, stuur dan je shirtkeuze, kleur en maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 26 april willen we de bestelling gaan plaatsen, i.v.m. de verzendkosten graag je bestelling voor die dag doorgeven.

Groetjes Arjen & Dorien

Update: 100 jaar jubileum Kv Sparta

Helaas...wij gaan agv de coronacrisis ons 100 jarig jubileum feest verplaatsen. Er is teveel onzekerheid of eind juni, een feest zoals wij voor ogen hebben, doorgang kan vinden. Daarom is besloten tot uitstel en zeker géén afstel!! 27 juni 2020 gaat niet door, zodra we de voorbereidingen weer kunnen oppakken en een nieuwe datum hebben geprikt, hoort u van ons... houd onze mediakanalen in de gaten!