Sponsornieuws, Party Service Totaal nieuwe bordsponsor

De firma Party Service totaal uit Zevenhuizen is toegetreden tot de sponsorgroep van Kv Sparta. Zij zijn bordsponsor geworden van Kv Sparta Zevenhuizen.

Het reclamebord van Party Service totaal is te zien langs onze velden.

De sponsorcommissie is verheugd dat dit bedrijf zich aan onze vereniging wil binden.

Party Service totaal neemt u letterlijk al het werk uit handen en kan u op het gebied van catering van alle gemakken voorzien. Neem gerust contact op via 06 21561484 en bespreek de tal van mogelijkheden die dit bedrijf u te bieden heeft.

Sparta D3 kampioen!

ZEVENHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd Sparta D3, in de laatste wedstrijd van het veldseizoen, kampioen. Sparta D3 is daarmee de eerste kampioen in het 100ste jaar van de korfbalvereniging. In Zevenhuizen werd met 5-3 gewonnen van Wêz Handich D1. Sparta D3 verloor de eerste wedstrijd van het seizoen nog met 1-2, maar wisten daarna alle wedstrijden te winnen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken!

Namens het bestuur in de Technische Commissie kregen de spelers en trainer/coaches de welverdiende felicitaties en de welbekende rode roos.

Boven v.l.n.r. Milan de Jonge, Nathan Veenhuizen, Anoek Pothoven (trainer/coach), Daniel Kuiper, Robin Spoelstra, Daan van der Velde, Roan Piers, Bas van der Velde, Mark van der Velde (trainer/coach) en Jurian Bakker.

Onder v.l.n.r. Mette Sneller, Amy Brink, Lisa Hofste, Ivana Coopmeiners, Rosalie Aalders en Tereza Rezene Bhrane.

Combi D1 kampioen!

LEEK - Afgelopen donderdag werd Combi D1, in de een-na- laatste wedstrijd van het veldseizoen, kampioen. In Leek werd met 13-3 gewonnen van Ritola D1. De spelers van de samenwerkende korfbalverenigingen OWK, Rodenburg en Sparta wisten van de gespeelde wedstrijden, alle wedstrijden te winnen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken!

Namens de besturen en Technische Commissies van OWK, Rodenburg en Sparta kregen de spelers en coach het welverdiende vaantje en een heerlijke taart.

Boven v.l.n.r. Robin Hoexum, Josine van Egmond, Nevada Dijkhuizen, Marije Warners (trainer/coach), Nanda Bouma, Annika Engel, Niels Posthumus en Jan Batteram (trainer/coach)

Onder v.l.n.r. Iris Roelfsema, Thomas de Wert, Guang Batteram (hulpcoach), Jun Batteram en Marit Vonk. Tessa Lap (trainer/coach) ontbreekt op de foto