Technische Commissie (TC)

Deze commissie bestaat uit 5 personen en is verantwoordelijk voor het korfbal (technische) beleid, de teamindelingen, het wedstrijdsecretariaat (trainingen, wedstrijden en vervoer), arbitrage (indeling en opleiding scheidsrechters/beoordelaars), trainers/coaches en korfbalkwaliteit voor de senioren en jeugd.

Voorzitter: Bouke Feenstra 0594-580306 06-81926684 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat jeugd:  Ineke Bergsma     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdzaken: Ineke Bergsma      
Sportlink / Contactpersoon KNKV: Dorien Bolhuis     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzaken / Scheidsrechters: Gerda Roelofsen     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!