Facilitaire Dienst (FD)

Facilitaire Dienst (FD) = KEK (Kantine en Keuken) + MC (Materiaal Commissie)

Deze commissie bestaat uit 10 personen en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van het primaire korfbalmateriaal en de accommodatie dat in eigendom is van korfbalvereniging Sparta. Daarnaast zorgt deze commissie voor het uitvoeren van de te verwachten onderhoudswerkzaamheden op korte en lange termijn en het meedenken/begeleiden van nieuwe of te verbouwen projecten.

Tevens draagt men zorg voor het kantinebeheer van ons clubhuis 't Sierdhuus, zoals voorraden maar ook de bemensing achter de bar en de schoonmaak van het clubhuis.

 

Kantine en Keuken
Voorzitter:  Paula Battjes 0592-865071 06-52277032 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid:  Dineke Kuiper      
Lid:  Tjeetske de Vries      
Lid:

 Trientje Snip

     
Lid:

 Pia Tuinstra

     
         
Materiaalcommissie
Voorzitter: Roelof Luinge      

 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!