Facilitaire Dienst (FD)

Facilitaire Dienst (FD) = KEK (Kantine en Keuken) + MC (Materiaal Commissie)

Deze commissie bestaat uit 10 personen en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van het primaire korfbalmateriaal en de accommodatie dat in eigendom is van korfbalvereniging Sparta. Daarnaast zorgt deze commissie voor het uitvoeren van de te verwachten onderhoudswerkzaamheden op korte en lange termijn en het meedenken/begeleiden van nieuwe of te verbouwen projecten.

Tevens draagt men zorg voor het kantinebeheer van ons clubhuis 't Sierdhuus, zoals voorraden maar ook de bemensing achter de bar en de schoonmaak van het clubhuis.

Kantine en Keuken
Lid:  Dineke Kuiper