Omni-vereniging

Naast de korfbalafdeling is de korfbalvereniging als omni-vereniging de basis geweest van verschillende andere sportafdelingen in Zevenhuizen. Zoals touwtrekken, jeu de boules en fietscrossen. Nu zijn klootschieten, darten en korfbal de sportafdelingen binnen de omni-vereniging Sparta. Iedere sportafdeling heeft een eigen bestuur, waarbij de omni-vereniging wordt geleid door het dagelijks bestuur van de korfbalvereniging.

Klootschietvereniging (KSV)
De wedstrijden vinden eens per drie weken plaats op de zondagmorgen en soms op zaterdag. Het parcours is Bolmeer/Bremerweg. Vanaf september tot en met april wordt er een wintercompetitie gespeeld van tien wedstrijden. Trainingen vinden in de zomertijd plaats op de donderdagavond en in de wintertijd op de zondagmorgen.
Wilt u een keer meetrainen of aanmelden als lid, meldt u zich dan aan bij Jan Elzinga ( 0594-632320 / 06-12913250 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dartvereniging (DSV)
Iedere dinsdagavond vanaf 20.00 kan er worden gedart in het clubhuis. De 1e dinsdag van de maand is er een competitie wedstrijd aanvang 19.30. Wilt u een keer meetrainen of aanmelden als lid, meldt u zich dan aan bij Ronald Dees ( 06-19427555 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Voor alle bovengenoemde sporten hoeft u geen lid te zijn van Kv Sparta. De sporten staan als vereniging op zichzelf.