De Koblaze

Elk jaar komt meerdere malen het clubblad “De Koblaze” (Korfbal Blad
Zevenhuizen) met nieuws, verslagen, interviews etc. uit. De Koblaze wordt
digitaal in de vorm van een nieuwsbrief via de mail verstuurd en als clubblad in
een hard copy verspreidt. Het clubblad en de nieuwsbrief worden door een
aantal vrijwilligers bezorgd of liggen in de kantine.

De Koblaze is dus het clubblad en de nieuwsbrief van omnivereniging Sparta uit
Zevenhuizen met Korfbal (KVS), Klootschieten (KSV) en Darten (DSV) als
sporten. Kopij zoals agenda, nieuwtjes, berichten, acties enz. kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Uiteraard zijn alle ideeën van harte welkom, om deze vorm van communiceren een stevige basis te geven
binnen onze vereniging.
In het clubhuis hangt een memo bord, waarop je wekelijks mededelingen vindt en aankondigingen van
activiteiten. Je vindt hier o.a. posters van activiteiten van de korfbalbond en van Sparta.

Je vindt Sparta ook regelmatig terug op de sportpagina‟s van De Krant en De Midweek. Tevens publiceren
we regelmatig stukken voor in de Dorpskrant van Zevenhuizen.