Kampioenswedstrijd Combi C1

Dinsdag 10 oktober kan Combi C1 kampioen worden. Wat zou het fantastisch zijn als we, na het kampioenschap van Combi B1, nogmaals vruchten kunnen plukken van deze samenwerking.

Combi C1 neemt het om 19.00 uur op tegen OKO/BIES C2 in Opende. De ploeg die op dit moment hekkensluiter is in de poule zal er natuurlijk alles aan doen om er voor te zorgen dat onze C1 er niet met de winst vandoor gaat.

Hoe dan ook, alle support is van harte welkom in Opende!

Kampioenswedstrijd Combi B1

Zaterdag 7 oktober kan Combi B1, een van de vijf combiteams, kampioen worden. Wat zou het fantastisch zijn als we nu al de vruchten kunnen plukken van deze samenwerking.

Combi B1 is de eerste ploeg die kampioen kan worden. Zij spelen een thuiswedstrijd in Oostwold tegen Noordenveld B1. Noordenveld bekleedt momenteel de 2e plaats en zal er alles aan doen om te winnen van onze B1.

Hoe dan ook, alle support is van harte welkom in Oostwold!

Uitje combiteams groot succes

Na drie selectie trainingen stond afgelopen zaterdag ein-de-lijk het uitje voor de combiteams op het programma. Doel van dit uitje: elkaar beter leren kennen en vooral plezier halen uit het te spelen spel. Dat te spelen spel werd door de overkoepelende organisatie (Jolanda Lap, Annemieke Veenhuizen en Ineke Bergsma) vakkundig in elkaar gedraaid zodat er voor ieder wat wils te doen was.

Vrijdagavond werd Sikko Cazemier ontvoerd uit zijn eigen vertrouwde Rodenburghal. Aan de B- en C-aspiranten de taak om te ontrafelen wie deze laffe daad op zijn geweten had. Wat was de reden, waar word hij verborgen en met welk voertuig werd hij verplaatst? Nadat agent Van den Berg de camerabeelden van de Rodenburghal had laten zien, van een persoon met bivakmuts, konden de teams op pad om levend cluedo te spelen. Landgoed Nienoord was deze avond het strijdtoneel voor de combinatieteams van KV OWK, KC Rodenburg en KV Sparta.

Door allerlei verschillende opdrachten te doen, vooral gericht op samenwerking en teambuilding, konden de teams bij elk spel een kaart te zien krijgen van iemand die het niet gedaan had, welk voertuig het niet was of welke locatie afviel. Wanneer alle spellen op de juiste manier gespeeld werden was aan het einde van de avond duidelijk hoe en waarom de ontvoering heeft plaatsgevonden. Het fotospel, memory met walkie talkies, het knijperspel, schieten op de korven, bootje varen en nog veel spellen meer werden fanatiek afgewerkt. De ene groep deed dit wat sneller dan de andere, maar bij elke groep spatte het plezier er af.

Maar met alleen plezier en samenwerking werd de ontvoering niet opgelost. Na ruim 3 uur waren de meeste teams klaar en was de dader in beeld. Agent Van den Berg nam de groep mee naar Café de Waag in Nietap, hier hield de dader zich schuil. De legertruck waarmee Sikko Cazemier werd ontvoerd stond voor de deur. Op het toneel, achter het gordijn, hield Sicco Koopmans (selectiespeler OWK) zich schuil samen met Sikko Cazemier. Na een misser van de Rodenburghal, waar hij Sikko Cazemier verantwoordelijk voor hield, miste OWK promotie naar de overgangsklasse. Agent Van den Berg voerde Sicco Koopmans, door fantastisch werk van de combiteams, af naar het cellencomplex in Groningen.

Er werd nog even gezellig na gezet in Café de Waag waarna iedereen met een voldaan gevoel terug kon naar huis. Iedereen heeft elkaar een beetje beter leren kennen. Een goede basis voor de nieuw te smeden teams. Er wordt nu eerst genoten van een welverdiende vakantie, waarna er op maandag 21 augustus (B-teams) en dinsdag 22 augustus (C-teams) weer wordt begonnen met trainen.

Bekijk hier de foto's

Uitje combiteams

Nog een paar dagen voordat we met elkaar op pad gaan. 
Als je de flyer een beetje goed bekijkt weet je misschien wat we gaan doen.....

We verwachten jullie allemaal om 17.00 uur bij de Albertushoeve op het terrein van Nienoord, eten doen we samen. Rond 22.00 uur zullen we klaar zijn met het spel. Waar de kinderen opgehaald kunnen worden en hoe laat, laten we t.z.t. nog even weten.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Hopelijk jullie ook.

Combiteams in actie bij Sparta

Donderdag 8 juni vond de tweede training voor de combiteams van OWK, Rodenburg en Sparta plaats. Vandaag was het de beurt aan Sparta om de training te verzorgen. Dit werd gedaan door Anoek Pothoven (selectiespeler en nu nog trainer/coach van Sparta D1). Anoek heeft de trainerscursus KT3 succesvol afgerond en was dus uitermate geschikt voor deze klus. Volgend seizoen zal zij ook een van de combiteams onder haar hoede nemen, vandaag alvast een mooi voorproefje. Zij werd hierbij geassisteerd door Leo van der Lei (hoofdcoach Sparta), Kees Jan Hut (Sparta), Jeroen van Wijk (Rodenburg) en Nick Spaan (Rodenburg). Vanaf de kant keken René Buring (OWK) en Astrid Hoetjer (OWK) met een kritisch oog toe.

Lees meer

  • 1
  • 2

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!