Kangoeroe Klup

Wat is de Kangoeroe Klup?
In september 2012 zijn we gestart met de Kangoeroe Klup. Een leuke manier om jonge kinderen van 3 t/m 6 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met korfbal. Op zaterdag spelen en oefenen de kinderen tijdens de wedstrijd van onze jongste pupillen. Trainingen vinden plaats, in het voorjaar en najaar op ons sportcomplex aan de Molenweg en in de wintermaanden in de Rodenburghal. De trainingen zijn altijd goed bezocht en erg gezellig.

Het doel van de Kangoeroe Klup is zoals gezegd de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met korfbal. We doen dit door verschillende spelletjes met de kinderen te spelen waarbij plezier centraal staat, maar waar de kinderen ook verschillende aspecten van korfbal meekrijgen. De kinderen die meedoen aan de Kangoeroe Klup hebben veel plezier tijdens bewegen, sporten en samenspelen.

Sinds september 2015 wordt er aan het begin van het seizoen een GIGA Kangoeroedag georganiseerd. Rond de 150 kinderen van de omliggende bassischolen doen hier aan mee. Altijd een fantastisch evenement, met veel lachende gezichten. Om een beeld te krijgen van deze ochtend kun je onderstaande filmpjes bekijken van 2015 en 2016.

GIGA Kangoeroedag KV Sparta (Ze) 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WrTBw0MLi3E
GIGA Kangoeroedag KV Sparta (Ze) 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KeMnQv7_r8I

Enthousiast geworden? Ieder kind mag drie keer gratis deelnemen aan de Kangoeroe Klup training bij Sparta, voordat hij/zij lid wordt. Neem dus gerust je vriendje of vriendinnetje een keer mee.

Kosten: € 8,75 per kwartaal

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!