Sparta F1 wint van Vlug en Vaardig

Voor het eerst spelen op een vrijdagavond leverde een mooie winst op voor de F1 van KV Sparta. Na een eerste doelpunt van V&V wisten Amy en Jurian er een voorsprong van te maken. Vanaf dat moment blijft het gelijk op gaan maar weet Sparta de pauze in te gaan met een voorsprong van 2 doelpunten.  Na de pauze is het een beetje onduidelijk op welke korf geschoten moest worden (zelfs de scheidsrechter was in de war) en heeft Annelien een super mooi doelpunt gemaakt, helaas op de verkeerde korf. Deze hulp leek V&V nodig te hebben, want Sparta bleek erg sterk. Vanwege een mooi samenspel worden er veel doelpunten gemaakt en is de eindstand een verdiende 6-11.