SPARTA E1 KAMPIOEN

Na een fantastisch seizoen bekroonden de pupillen van Sharon en Moric dit zaterdag met het kampioenschap. Een knappe prestatie aangezien er vorig jaar nog gespeeld werd als F-pupillen. Goed verdedigend werk en veel goals was de sleutel tot dit succes.

Voor de wedstrijd werd er nog een super mooie teamfoto gemaakt voor die heugelijke moment. Ongeacht de uitslag, de foto was in ieder geval geslaagd! Daarna begon de wedstrijd. Sparta pakte al vlot de leiding,... maar gedurende wedstrijd kwam Meko'74 steeds beter in het spel en kwam zelfs op 4-4 gelijk. Onze toppers hielden hierbij het hoofd koel en schoten zichzelf naar het kampioenschap. Onder toeziend oog van veel publiek werd er bij een 7-4 eindstand afgefloten en kon het feest beginnen.

Namens het bestuur en de Technische Commissie kregen alle kinderen en trainer/coaches een welverdiende roos voor hun knappe prestatie. Gefeliciteerd!