Sparta E1 op het nippertje verslagen

Afgelopen zaterdag had Sparta E1 een uitwedstrijd in Assen tegen AVO E2 om 10 uur. Dus om 9 uur was iedereen verzameld en kon de reis naar Assen beginnen. Daar aangekomen werd er snel omgekleed en kon er ingeschoten worden. Ze hadden er weer zin in.

Er werd begonnen met de volgende 4: Daniël. Naomi, Mette en Daan. En ze zaten direct goed in de wedstrijd. Er werd gelijk gescoord, yesss! 0-1 voor. En de aanvallen waren leuk om te zien. Fanatiek werd geprobeerd er een goal bij te zetten. Maar AVO was ook niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. En die hadden het vizier heel zuiver staan. Er waren niet veel doelpogingen nodig om de achterstand om te buigen in een voorsprong. Dus werd het ondanks goed verdedigen toch 2-1 voor de thuisploeg. Maar E1 zou E1 niet zijn als ze daardoor niet uit het veld waren geslagen. Gelukkig was het alweer snel 2-2 na de eerste 10 minuten. Toen werd er gewisseld want de andere 4 wilden natuurlijk ook hun beste beentje voor zetten. Dus kwamen toen Aaron, Nathan, Liesa en Fenna binnen de lijnen en je ziet eigenlijk geen verschil met de eerste 4! Alle 8 passen ze mooi bij elkaar en is het een superteam met elkaar. De tweede 10 minuten was het ook lastig voor Sparta te scoren, AVO verdedigde slim en handig. Lastig om er door te komen. En AVO kreeg niet veel kansen want ook Sparta was verdedigend goed bij de les. Maar toch viel jammer genoeg de 3-2 en daarmee was het rust.

Lees meer

Frigro E1 - Sparta E1

In het begin ging het best goed. Wij stonden snel voor met een punt. 
Maar toen scoorde de tegenpartij.
Vanaf toen was het moeilijker voor ons en was de stand 7-2
Toen was het rust. 
Na de rust gebeurde er gelukkig niet meer zoveel en de eindstand was 8-3 
Het was wel een leuke wedstrijd!(geschreven door Aaron)SPARTA E1 KAMPIOEN

Na een fantastisch seizoen bekroonden de pupillen van Sharon en Moric dit zaterdag met het kampioenschap. Een knappe prestatie aangezien er vorig jaar nog gespeeld werd als F-pupillen. Goed verdedigend werk en veel goals was de sleutel tot dit succes.

Lees meer

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!