Sparta D1 verliest van AVO D1

Met goede moed begon Sparta D1 afgelopen zaterdag aan de wedstrijd tegen Avo D1. We misten Jordi, die was helaas ziek. We hadden tijdens het warm lopen al gezien dat de tegenpartij sterk was en dat ze een paar lange spelers mee genomen hadden.  Maar toch hadden we zin om er een mooie wedstrijd van te maken. Het eerste en tweede doelpunt tegen werd gemaakt doordat de tegenpartij een kansje zag. De 0-3 werd gemaakt door een doorloopbal. Na 8 minuten werd Mike gewisseld voor Nathan. Even daarna werd de 0-4 gescoord. Hoe het vijfde doelpunt tegen gemaakt werd… die hebben we allemaal gemist. Voor de rust wist de tegenpartij nog te scoren, waardoor we met 0-6 de rust in gingen.  

Tessa werd gewisseld voor Fien, Dennis kwam er  in voor Bram. Eindelijk  wist Sparta ook een doelpunt te scoren!  Rubin schoot de bal er netjes in vanaf de stip vanwege een strafworp. Daarna volgenden nog een aantal doelpunten van de tegenpartij door een kansje, een strafworp en een aantal doorloopballen. De laatste 12,5 minuten werd Nathan nog gewisseld voor Mike en Tessa voor Iris. Hier wist Tessa nog een doelpunt te maken vanaf de stip! Uiteindelijk werd het 3-18 in de Rodenburghal tegen Avo D1.  

Jammer genoeg niet gewonnen maar wel weer veel geleerd.  Op naar de volgende wedstrijd!(geschreven door Mike)

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!