Sparta D1 verliest van DIO D1

We beginnen vol goede moed aan de wedstrijd. DIO komt op voorsprong door een afstandsschot. Maar al snel maakt Roos de score weer gelijk door een hele mooie actie, 1-1. De rest van het eerste kwart zijn er aan beide zijden kansen maar wordt er ook goed verdedigd.

Dan wordt er gewisseld van helft en maakt DIO er 2-1 van. Maar dan is daar Rubin die de aanval inzet en de stand weer gelijk trekt, 2-2. De rest van dit tweede kwart laten we het een beetje zitten. We vinden elkaar niet met het overgooien van de bal en daardoor komt de bal niet in het aanvalsvak terecht. DIO krijgt daardoor de kans om de bal gemakkelijk te onderscheppen en creëert zo meerdere kansen. Het resultaat is 3 doelpunten voor DIO en dat maakt de ruststand 5-2.

In het derde kwart doen we weer goed ons best en valt er maar 1 doelpunt. Helaas wel voor DIO. Ze kunnen de bal onderscheppen en gelijk scoren, 6-2.

Het laatste kwart zetten we nog even alles op alles. Toch vallen de eerste twee goals weer aan de zijde van DIO, 8-2. Dan is daar Tessa met een hele mooie actie maar helaas mist ze net. Dan is daar nog een keer Rubin die er 8-3 van maakt.

Daarna is er eerst nog een goal voor DIO maar vlak voor het eind bepaalt Rubin de eindstand met nog een laatste goal, eindstand 9-4.

De overgang naar het 8-tal spel is nog groot en wat dat betreft hebben we ons vandaag prima verweerd. We leren er veel van en weten nu waarop we moeten gaan trainen. (geschreven door Dennis)