Sparta D2 wint kampioenswedstrijd

De wedstrijd is nog maar amper begonnen of Rubin opent de score, 1-0. Even later rolt de bal over de rand van de korf maar… gaat er niet in. Dan scoort de tegenpartij maar dit na een overtreding, dus telt het niet. En dan is daar Mike die er 2-0 van maakt met een mooie doorloopbal. Dan volgen er van beide kanten schoten op doel maar alles is verdedigd. Dan maakt Rubin een doorloopbal en is het 3-0. Even later benut Mike een ka...ns en maakt er 4-0 van. Het gaat goed.

De tweede 10 minuten gaan we vrolijk verder. De 5-0 komt op naam van Rubin. Daarna scoort hij nog een keer, maar die is verdedigd. De 6-0 is ook voor Rubin gevolgd door nog een mooie doorloopbal van Rubin, 7-0. Er wordt goed rondgespeeld in een mooi tempo.

Na de pauze kom ik (Dennis) op stoom. Ik scoor 3 keer en maak er 10-0 van. Twee kansjes en een schot. Ook is er een strafworp voor Iris, die helaas wordt gemist.

De laatste 10 minuten is daar weer Rubin. Hij scoort twee keer en de stand is 12-0. Daarop volgt het eerste doelpunt van de tegenpartij en staat het 12-1. Ook de 13-1 is voor rekening van Rubin. Dan scoort EKC, maar helaas voor hen was de verdediging van Sparta op orde, dus telde het doelpunt niet. Daarna volgt een overtreding op Iris en mag ze een strafworp nemen. Ze neemt hem onderhands en schiet raak. Stand 14-1. Dan maakt Rubin er nog 15-1 van met een doorloopbal. Het laatste doelpunt is voor EKC en dat maakt de eindstand op 15-2.

Het was een leuke wedstrijd, we speelden goed samen en hebben met zijn allen dit resultaat bereikt. De vele doorloopballen geeft ook aan dat er goed wordt samengewerkt.

Door deze overwinning zijn we nu kampioen geworden van de ‘veldcompetitie najaar 2016'. We werden toegejuicht door het publiek en in het zonnetje gezet. We kregen allemaal een roos en een mooie medaille. Ook gingen we natuurlijk op de teamfoto.

Het is echt super om dit seizoen als kampioen af te sluiten omdat dit ons laatste seizoen was als 4-tal. (Geschreven door Dennis)