Sparta C1 strijdend ten onder

Nadat onze C1 vorige week van Oerterp in eigen huis met 7-10 verloor stond deze week alweer de return op het program. Zonder coach Kor en geblesseerde Nancy. Vooraf werd in de kleedkamer duidelijk dat de punten niet zomaar weggeven zouden worden. En dat bleek! De meegereisde supporters hebben tot de laatste minuut op het puntje van de bank gezeten. Wat een spektakel. De meiden en kerel (Rubin bedankt dat je meedeed) hebben voor elke bal gevochten.
Met nog 4 minuten op de klok leek het zelfs alsof er met punten naar Zevenhuizen teruggereisd kon gaan worden maar de korf was ons ongunstig gezind. En toen gebeurde het onvermijdelijke, als je zelf niet scoort dan scoort de tegenstander. De eindstand was dan ook 5-3 maar daar hoeft de C1 zich absoluut niet voor te schamen. Sterker nog,we gaan met veel vertrouwen de komende wedstrijd tegemoet. Als je binnen 1 week het aantal tegendoelpunten tegen de titelkandidaat kan halveren, dan heb je jezelf puik verbeterd!