Pietentraining bij de Kangoeroes groot succes!

Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse Pietentraining op het programma bij de Kangoeroes. Nadat er vrijdagavond gezellig was gedanst in de pietendisco van Sparta, en we allemaal een cadeautje hadden gekregen van de Pieten die Sinterklaas had langs gestuurd, konden we er zaterdagmiddag weer tegenaan. Rutger, Thyan, Candace, Stacey, Teun, Armin en Linde gingen vol overgave aan de slag met het bezorgen van de welbekende oefenpakjes. Er moest door de schoorsteen worden gekropen om pakjes te bezorgen in de schoen. Ook klommen de Pieten in spé over de daken en gooiden ze zo vanaf een meter de pakjes in de schoorsteen. Daarna probeerde we nog de pakjes vanaf de grond in de schoorsteen te gooien en dit lukte fantastisch!  Als afsluiting hebben we nog samen een aantal Sinterklaasliedjes gezongen en toen zat de training er al weer op! Tot de volgende training!