Sparta hard onderuit bij Vlug & Vaardig

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Vlug & Vaardig op het programma. Sparta had in de eerste vier speelrondes twee wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden verloren. Vlug & Vaardig won er drie en verloor er een. Een belangrijke wedstrijd dus om aansluiting te vinden met koploper De Granaet.

In een goed gevulde sporthal ‘’Westermar’’ te Burgum floot de scheidsrechter rond 7 uur in voor aanvang van de wedstrijd. Beide ploegen moesten vooral zoeken in het eerste deel van de wedstrijd. Verdedigend hadden de ploegen het prima op orde, maar aanvallend kwamen ze er beiden niet uit. Met nog 10 minuten op de klok, in de eerste helft, stond er een magere 2-3 stand op het scorebord. Sparta maakte de 2-4 maar kreeg gelijk daarna vier goals op rij tegen, allen van afstand.


Na de rust was het zaak om direct te scoren en weer het initiatief te nemen. Echter verliep de tweede helft geheel anders. De Friezen scoorden direct drie keer en gooiden daarmee de wedstrijd vrijwel direct op slot. Sparta sprokkelde de punten bij elkaar en Vlug & Vaardig combineerde er lustig op los. Bij een stand van 16-6 wist Sparta dat er niets te halen viel en scoorde nog zes keer tegen vier van Vlug & Vaardig.

Een wedstrijd waarin niets lukte. Volgende week komt ROG op bezoek in de Rodenburghal en zal de ploeg van Leo van der Lei toch echt weer eens punten moeten pakken om in de middenmoot mee te blijven doen. De wedstrijd zal rond de klok van 19.30 uur starten!!

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!