Combi D2 kampioen

AKKRUM - Afgelopen zaterdag werd Combi D2, in de laatste wedstrijd van het zaalseizoen, kampioen. In Akkrum werd met 3-8 gewonnen van Mid-Fryslan D4. De spelers van de samenwerkende korfbalverenigingen OWK, Rodenburg en Sparta wisten van de gespeelde wedstrijden, elf wedstrijden te winnen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken! 

Namens de besturen en Technische Commissies van OWK, Rodenburg en Sparta kregen de spelers en coach het welverdiende vaantje en een heerlijke taart. 

Boven v.l.n.r. Nathan Veenhuizen, Rubin Koopman, Daniel Kuiper, Michiel Kuiper, Daan van der Velde, Aaron van Dijk, Robin Spoelstra.

Onder v.l.n.r. Sharon Bisschop (trainer/coach), Fenna Ottema, Mette Sneller, Liesa Aalders, Tessa Spoelstra, Milan de Jonge en Mark van der Velde (trainer)

 
 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!