Sparta F1 strafworpkampioen

Na een spannende wedstrijd tegen Invicta F1, zaterdag, mocht Sparta aanleggen voor de strafworpen. Thyan, Remco, Melissa, Charelle en Stacey wisten in de voorgaande wedstrijden al 14 goals te maken. Daar kwamen zaterdag nog drie goals bij. Maar het totaal van 17 goals in deze strafworpcompetitie bleek genoeg voor de winst in deze aparte competitie! Van harte gefeliciteerd!

Boven v.l.n.r. Ineke Bergsma (trainer/coach), Charelle Luinge, Thyan Elzinga, Stacey de Vries en Ilonka Wolters (trainer/coach)
Onder v.l.n.r. Melissa Struiksma en Remco Jonkman.