Sparta E1 kampioen

ZEVENHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd Sparta E1, in de laatste wedstrijd van het zaalseizoen, kampioen. In Zevenhuizen werd met 9-5 gewonnen van Ritola E2. De jonge spelers wisten van de gespeelde wedstrijden, vijf wedstrijden te winnen en een wedstrijd gelijk te spelen en daarmee het verdiende kampioenschap te pakken! 

Namens het bestuur en Technische Commissie van Sparta kregen de spelers en coaches het welverdiende roos en een heerlijke taart. 

Boven v.l.n.r. Jasmijn Waijer, Dorien Bolhuis (trainer/coach), Amy Brink, Roan Piers en Bob van der Velde (coach)

Onder v.l.n.r. Lisa Hofste, Ivana Coopmeiners, Bas van der Velde en Rosalie Aalders

Zunobri E1 – KV Sparta E1

Zaterdag 29 september 2018 13.30 uur

Opgesteld door de interimcoach

Opstelling: Jurian, Jasmijn, Rosalie en Bas

Coaches: Bob en Mark

SPARTA E1 NEEMT REVANCHE

Zaterdagmiddag om half twee floot de scheidsrechter voor het begin van deze spannende wedstrijd tussen onze toppers van E1 tegen de E1 van Zunobri. Een week eerder was nog met 7-2 verloren na toch een leuke wedstrijd. En verlies of niet, ze hadden er weer zin in en gingen er gelijk goed tegenaan. Deze keer zonder Amy helaas, die verhinderd was. Maar hopelijk er de volgende keer weer helemaal bij is.

Lees meer

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!