Sparta bindt ook WWC aan de zegekar

Zaterdagmiddag speelde de Zevenhuister hoofdmacht in het Friese Oosterend tegen het onbekende WWC. WWC had de afgelopen weken aardig wat punten verzameld en stond op een mooie vierde plaats maar met zicht op koploper Sparta.

Sparta opende fel en daardoor kwam de 0-1 ook als eerst op het scorebord. Daarna was het WWC dat het initiatief nam, maar Sparta liet nimmer het hoofd hangen en zo werd het in de eerste helft vooral stuivertje wisselen. Sparta maakte de minste fouten waardoor er bij een 9-10 stand de kleedkamer werd opgezocht.

Coach Van der Lei was lovend over zijn pupillen en gaf zijn spelers mee dat er vooral zo door gegaan moest worden. Hard werken en de juiste keuzes maken. Iets wat de afgelopen weken moeilijk lukte.

Na rust was Sparta even helemaal de draad kwijt. Ballen werden niet gevangen en WWC wist de achterstand om te buigen in een 13-10 voorsprong. Via een aantal tactische wissels was het Sparta dat veerkracht toonde en bij 17-16 vier keer op rij wist te scoren. Daarna werd de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld en floot scheidsrechter Wiegersma af bij een 19-21 eindstand!

Meegereisde supporters werden bedankt voor de verre reis. Hopelijk zien we jullie aanstaande zaterdag ook, wanneer er om 19.30 uur gespeeld wordt tegen NQL in Ferwerd.

 

 

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!