Sparta speelt internationale wedstrijd

Maandagavond 20 januari speelde de selectie van Sparta een bijzondere wedstrijd. Het Portugese Grupo Desportivo Bons Dias op bezoek. De Portugezen zijn op doorreis naar Duitsland, waar ze komend weekend spelen op het IKF Europa Shield.

In een goed gevulde Rodenburghal had Sparta een hele kluif aan Grupa Desportivo Bons Dias. Met schotklok lieten de Portugezen hun kwaliteiten goed zien en moest Sparta de gehele wedstrijd in de achtervolging. Een leuke wedstrijd voor het publiek welke eindigde in een 13-21 overwinning voor de gasten. Als afsluiting werd een gezamenlijke foto gemaakt. Sparta wenst Grupa Desportivo Bons Dias veel succes in Bergisch Gladbach.