Sparta krijgt koploper Invicta/Frigro niet op de knieën

Zaterdag speelde de Zoutman-formatie tegen koploper Invicta/Frigro uit Kollum/Gerkesklooster. Sparta, zelf tweede, wist direct in de eerste aanval tot scoren te komen, ook de gasten deden dat. Tot 3-3 ging het gelijk op. Sparta nam het initiatief en kon uitlopen naar 6-3. Invicta rechtte de rug en trok de stand weer gelijk. Niet veel later pakte de gasten de voorsprong en werd er bij 8-10 gerust.

Coach Van der Lei was tevreden en gaf zijn ploeg nog een paar tips mee. Na rust was het Invicta die het voortouw nam en niet meer uit handen gaf. Sparta probeerde het de koploper zo lastig moeilijk te maken, maar door teveel individuele fouten en een kwalitatief betere tegenstander, moesten de Zevenhuisters toch een 14-21 nederlaag incasseren.

Volgende week wordt er in het pittoreske Spannum gespeeld. Spannum heeft net als Sparta acht punten uit zes wedstrijden, het kan dus een spannende ontmoeting worden. De wedstrijd begint om 15.45 uur.

Kv Sparta Zevenhuizen

Wij zijn...

  • Korfbalvereniging Sparta Zevenhuizen

    De omnivereniging uit Zevenhuizen (Gr) wat begon als Oefening Kweekt Kracht (OKK) in 1920 waar nu sporten als touwtrekken, jeu de boules, korfbal, klootschieten, darten en fietscrossen samenkomen. Na de naamswijziging in Sparta is deze niet meer weg te denken als vereniging en bindmiddel van vele mensen uit Zevenhuizen en omgeving.

Social Media

 

Contact

't Sierdhuis

Molenweg 12

9354 BN, Zevenhuizen

0594-123456

Stuur een e-mail, klik hier!