Supportersvereniging

La Squadra Rossonera is de supportersvereniging van Sparta en m.i.v. 2013-2014 officieel gestart en probeert supporters enthousiast te maken om zich aan te sluiten bij de supportersvereniging van KV Sparta.

Het hoofddoel van de Supportersvereniging zal in eerste instantie zijn:
1. Het ondersteunen van de eerste selectie van KV Sparta Zevenhuizen.
De supportersvereniging zal om de wedstrijden heen zorgen voor een fantastische sfeer. Het thuisvoordeel moet een begrip worden op en om het veld van Sparta. De supporters proberen met zo veel mogelijk mensen en zo veel mogelijk positieve middelen de spelers en speelsters van de eerste selectie aan te moedigen op een positieve manier. Nooit en ten nimmer zal dit op een negatieve wijze gebeuren.

Naast het hoofddoel zijn er ook kleinere doelen die ingevuld moeten worden. Deze subdoelen zijn als volgt:
1. Het ondersteunen van senioren- en jeugdteams tijdens de competitie of andere belangrijke evenementen;
2. Het versieren van het sportcomplex of de sporthal;
3. Het verzorgen van spandoeken, vlaggen en andere te gebruiken materialen.
4. De algehele sfeer binnen de KV Sparta bevorderen.

Al deze doelen zullen bij moeten gaan dragen aan een krachtigere sfeer bij KV Sparta, maar ook het hechter worden van de vereniging en zo ook de actieve participatie van de leden te verbeteren. Samen staan we sterk, vele handen maken licht werk, 1 voor allen en allen voor 1.Dit zijn kreten die karakteriserend moeten en zullen zijn voor de leden van La Squadra Rossonera.